AKTIVITETER

SE OG GJØRE

 Opplevelser og aktiviteter

Velkommen til en verden av opplevelser og aktiviteter


Er du glad i friluftsliv og opplevelser i naturskjønne omgivelser? Liker du å stå på ski eller brett? Koser deg med løssnøkjøring i mengder av pudder? Da må du lese videre. Bjorli er en av de mest snøsikre skidestinasjoner i Norge. Når snøen kommer fra nordvest, da kommer det mengder med snø. I 2017 ble Bjorli igjen kåret til et av de skiområder i Europa med mest snø.


Her kan du stå slalom i skibakken, prøve  pudderplanker i løssnø, dra på topptur eller oppleve rundt 100 km fantastiske oppkjørte langrennsløyper, i variert høyfjells- og skogsterreng. Valget er ditt!


Her finner du en oversikt over hvilke aktiviteter og opplevelser for barn og voksne  som finnes på Bjorli og omegn på vinterstid.Bjorli Skisenter

Bjorli Skisenter

Alpinsenteret er av internasjonal klasse og byr på skiglede for barn og voksne. 11 nedfartsløyper i alle vanskelighetsgrader med en samlet lengde på 19.6 km, egen barnebakke og en terrengpark. Gode muligheter for løssnøkjøring.

Tlf.  +47 61245577     Se hjemmeside

Topptur på Bjorli

Topptur på ski til Bjorlitoppen eller Rånåkollen

Vil du prøve ut topptur, eller ønsker du å få hjelp til å prøve ut randonnée utstyret ditt? Så gå en tur til Bjorlitoppen eller på Rånåkollen med Bjorli Skiskole.

Man husker nedkjøringene, når man har gått op selv!

Tlf.  +47 61 24 55 93     Se hjemmeside

Langrennsløyper på Bjorli

Langrenn på Bjorli

Snøsikre Bjorli er et ideelt utgangspunkt for turgåere, som vil oppleve rundt 100 km fantastiske oppkjørte langrennsløyper i variert høyfjells- og skogsterreng. Her kan du både klassisk og skøyting. Vil du gå uten om oppkjørte løyper, er det kort veg opp.

Se info

Airboard på Bjorli

Airboard fra toppen av fjellheisen til bunn.

Liker du fart og spenning? Med nesa først, noen cm over snøen, får du en vanvittig fartsfølelse nedover løypene. Airboard er en fantastisk morsom aktivitet og passer like godt for erfarne skikjørere som de som aldri har hatt ski på beina før.

Tlf.  +47 61 24 55 93     Se hjemmeside

Barnesnøscooter på Bjorli Skisenter

Å få lov å kjøre en ekte snøscooter med ordentlig motor helt selv er en kjempe opplevelse for barna. Dette er mulig på Bjorli!


Se hjemmeside

Airboard på Bjorli

A&B Aktiv - aktiviteter på Bjorli

AB Aktiv tilbyr lavterskel arrangement, som triatlon, sykkelturer, toppturer til fots og på ski og vanlige skiturer for enkeltpersoner.


Tlf.  +47 92 65 57 70

Send e-post

Airboard på Bjorli

Human Harmony og MediYoga

Vi tilrettelegger kurs, samtaler eller forløp tilpasset ditt behov innen emner som kriser, livsvalg, personlige utfordringer, motivasjon, mestring, endring, utvilking, trening og mye mer.

Teambuilding - MediYoga - Coaching – Lederutvikling.

Stella tlf.  +47 90 77 11 64     Send e-post

Del siden på sosiale medier


Tusen takk!