SPISE

MAT OG DRIKKE

Bar Pub Kafè Afterski Mat og Catering

Mat og drikke på Bjorli?


På Bjorli finner du alltid muligheten for noe å spise og drikke. Her finner du  lokale spesialiteter og fjellmat, hjemmelaget pizza, og  ”Bjorli spesialburger”. Kanskje du er på farten og trenger et gatekjøkken eller take away. Trenger du en hvil, mens du er i skibakken ,  finner du lekre kaker og kaffe. Gjelder det den store festen, er det fine lokaler på Bjorli, og bare å bestille kokken i tillegg. Liker du fest og fart , vil følge sportsbegivenheter og danse på bordene, så er det mulig på vår afterskibar.


Bjorli Samlingshus

Bjorli Samlingshus - møte & selskapslokaler

Bjorli Samlingshus passer for mange typer arrangement. Huset er perfekt til konfirmasjon, bursdager, jubileum, årsmøte, konsert, skuespil, barnedåp, konferanse, presentasjoner, resepsjoner, fester. Kun fantasien setter grenser!

Tlf.  +47 958 88 458

Kafe Lunt - Bjorli

Kafe Lunt

Kos, kaker, suppe, pizza og kjempegod service. Søker du deilig mat og flott betjening er dette stedet! Den herlige atmosfæren gjør Kafé Lunt til ett av favorittstedene for ung eller gammel, lokal eller besøkende.

Tlf.: +47 91717049 / +47 41100647

YX Bjorli

YX Bjorli

Her får du bensin, propan, gass og bilrekvisita, hamburgere, pølser, pizza og glutenfri mat. Tipping, flaxslodd, jakt- og fiskekort. Minibutikk med salg av melk, pålegg etc. Salg av ved og nye poteter.


Tlf.  +47 61 24 55 90

Mat

Denne plassen kan bli din!

Bruk VisitBJORLI og få vist enheten din her!

Send oss en e-post og vi kontakter deg.Send E-post til VisitBJORLI

Bjorlivollen Låve

Bjorlivollen Låve - konferanse og selskapslokale

Helt enestående, unik med sin sjel, sjarme og auditorium. Rett ved slalombakken på Bjorli. Perfekt for bedrifter i kobinasjon med en av de mange andre spennende aktiviteter på Bjorlivollen.

Stella og Aslak skreddersyr arransjement etter ditt ønske!

Kontakt: Aslak Enstad, telefon +47 97 52 97 23

Mat

Denne plassen kan bli din!

Bruk VisitBJORLI og få vist enheten din her!

Send oss en e-post og vi kontakter deg.Send E-post til VisitBJORLI

Del siden på sosiale medier


Tusen takk!